2 dagar kvar:)

Ja nu är det 2 dagar kvar till Julafton! :)

I lördags så kom grannarna in och vi drack glögg och åt pepparkakor & spelade Buzz. oj oj det får vi göra om!! haha Tack för en trevlig kväll!

Det har inte hänt så mkt här förutom att vi har bakat julgodis, gjort pepparkakshus, städat och grejat inför Jul. I Söndags kom mor o far med en julgran till oss så då blev det att klä den på kvällen:) Linus hjälpte till oxå!! ;D

                      
 Snölykta Linus o jag gjort!

Julen ska vi fira i Hällefors. Åker imorgon efter Stoffe har slutat jobbet. Ska sova hos Kent o Lena. Får se om det blir utgång på Juldansen, vi har ingen barnvakt så Stoffe skulle vara hemma i så fall. Vad snäll han är min man:) Älskar dig Kristofer!

Nyår vet vi inte hur/var vi ska spendera än, det får vi se. Tar det som det kommer!


Nej nu ska ja packa inför imorgon. Barnen sover så bäst att passa på.

Ha en riktigt GOD JUL på er alla!!


Älskar min familj!!

Puss o hej!

Tisdag!!

Ja nu har ja varit lite dålig på att uppdatera här men men så kan det vara, man kan inte sitta här hela tiden..

Ja vad har hänt då??!! jo vi kom iväg till Hällefors på jul marknad i alla fall:)

Annars så har det inte hänt så mkt. vi har bakat lite o jul pyntat. men vart är snön??? GGGRrrrr
Sen så klippte ja mig förra onsdagen. Det blev kort eller inte super kort men kortare än ja hade me ca 10 cm kanke om inte mer... :) Ja blev som vanlig väldigt nöjd. Det brukar ja bli när ja kommer från Anna..:) Tack igen!!!

Var in till Örebro i Lördags o Julhandlade men allt blev inte klart så vi måste in igen, men det är bara till några kvar...

Nu sitter ja o väntar på att Linus ska vakna så vi kan äta lite o sen gå ut om det inte börjar att regna som det har gjort några dagar nu. Ikväll så blir det Gymnastik här i Linde. Resten av veckan häder de inte så mkt.
Fast på lördag så ska vi till Hällefors för då är det Gymnatikuppvisning o jag ska hälpa till me passning o sköta musiken med Maria! 

Nej nu blir det bus me Lucas i väntan på Linus!!

Ha det bäst alla!!

Älskar min familj!

puss o hej!!

RSS 2.0