1:a advent!

Ja nu är det 1:a advent och ingen snö:( men det får gå ändå, inget man kan styra över..

vad har hänt i veckan då?? jo Linus har fyllt 2 år.... min stora pojke!! så det har varit städ o bakning... Mor o far kom på tordagen när han fyllde o det gjorde även Lotta och Janne me. Han fick så mkt grejer o så är det jul snart oxå.. suck!! Har inte handlat någon julklapp än...

Sen i går Lördag så kom Fam Bergwall/Hurtig hit o hälsade på o grattade Linus.. Det var så roligt att träffa de igen. allt för länge sedan. får styra upp en träff snart igen.. :) Love u darling. Du var så fin me din mage!!:)

Sen igår så var Stoffe iväg me jobbet på mat och bowling.. jag & barnen satt hemma o myste framför tvn...och så blev det en massa bus... hehehehe.. När barnen sov så blev det att sitta i soffan me ett glas cola o chips!! (mums) 

Idag när det är 1:a advent så blir det väl att gå på marken här i Linde... ville åka till HFS men det ville inte Stoffe!! :( blev kanske lite för mkt av det goda igår... grrrr... jajaja

På onsdag nästa vekca ska ja äntligen klippa mig igen.. det är dax för det nu. luggen börjar på o bli så lång..

nej nu ska ja gå o leka me Lucas! det är bara vi vakna.. de andra sover:)


ha det bäst alla nu..


många kramar
 

Jaaaa!!

Ja nu har det kommit..:) vad skönt! fast alla är ju inte glad över det men men så är de..

I helgen så var farmor, farfar och fastrarna här o firade Linus som fyller 2 år på Torsdag!! :) sen på kvällen så blev det lungt! 

nej nu ska ja fixa lite. skriver mer sen.

kram kram

Tisdagen!

Idag är det lika dåligt väder som igår :( vad tråkigt..

Har ringt till vårdcentralen här i linde o de ska ringa upp mig kl 14,10.. får vi se vad de säger om hostan o så!! vill ha hostmed tack säger ja!! :)

Annars idag så är det gymnastik kl 17,30-19,30 efter de ska Stoffe iväg o spela volleyboll från 20,00-22,00 så vi ser varandra inte så mkt idag. :( Så det blir att till på Desperate Housewives själv i soffan.. :)

Imorgon åker ja o barnen till Hällefors så då nås ja bara på mobilen:) Ska ha gympa i Hällefors!! :) (kan inte få nog av gympa) hahahahahaha

Tankarna åker runt igen i huvudet så ja får så ont i magen.. vet inte hur man ska göra om det verkligen blir så.. måste verkligen sätta oss ner ö tänka igenom det då noga!! men men inget är ju klart än!

hoppas det löser sig snart så man slipper att ha ont i magen..

nej nu ska ja äta lite mat!

ha det bäst!

puss o kram

HMmmmm

Hmmm min tankar det bara åker runt i huvudet... =(
Vädret gör ju inte saken bättre heller. Fy vilket väder.. Regn och rusk.. nej fy....

Ska vi göra de om det nu blir så el ska man inte.. ja vem vet svaret på en sån sak...
Sen så har man detta som vaccination. Ska man göra det el ska man inte.. Alla säger att man ska de men ja vet inte.. Men antar att man ska göra de, måste bara få tummen ur o gå iväg.

Annars då så är det ganska bra.. lite hosta o så.

Helgen var bra. Mika och Matilda var här o hälsade på så det blev Tacos o buzz spelande + TP på Lördagen. Söndagen blev det promenad o sen köra de till Örebro så det fick gå på bussen där.
Tack för en trevlig kväll/helg!!

Annars idag så har man inte gjort så mkt. Lekt med barnen och tvättat två maskiner med tvätt:) duktig jag är!!

Nej nu ska ja ta o göra lägga Lucas, sen bus igen men Linus..


ha det bra alla jag känner!!

Älskar er min familj vad skulle ja göra utan er!!!

Lördag!

Fredagen blev det inte så mkt.Lek med barnen o så bakade ja chokladbollar till Stoffe kom hem. ;) Till mat så blev de PIZZA ;) Sen Idol med snacks:)

Idag lördag så kommer Mika o Matilda hit o hälsar på. de ska sova kvar här tills imorgon så det blir lite vin o snacks o massa prat!! :)

Det kommer uppdatering imorgon..

Ha en super bra lördag!!

många pussar o kramar

Älskar min familj mest av allt..

Tisdag!

Idag så har ja varit o vägt Lucas och allt ser bra ut:) passade på att väga och mäta Linus oxå då..
Jag har bakat en sockerkaka idag. det tyckte ja var bra gjort av mig.. hihi inget ja brukar göra. men men någon gång måste man ju.
Mamma o pappa kom hit o hälsade på idag. det var kul!! De saknade barnbarnen:) förhoppningvis mig o Stoffe oxå.(lite i alla fall) Vi fikade o pratade.

Har köpt ett nytt köksbord idag. Ett mindre än det vi hade, de andra var så stort. det blev jätte bra!!

Annars har ja varit på Gymnastik ikväll o när ja kom hem kl 19,30 så var mor o far kvar:) Men nu har de åkt hem igen. Stoffe är o spelar volleyboll o barnen sover. Så nu blir det snart soffan o sen tv tittande:) på kanal 5 så klart kl 21.00 :)


Ha det bra. (Ta hand om er!!)


Älskar min underbara familj


pussssss o kraaaaaaam

Torsdag!!

Ja idag så ha den första snön kommit:) vad kul!! :) Och det snöar lite fortfarande!! 
Idag så har vi varit till Örebro på öron kontroll me Lucas. det såg bra ut men han är förkyld så det kunde se bättre ut. vi blir kallade i Februari igen så de får kolla. hoppas att han inte är förkyld då!!

Sen åkte vi till Lagerhuset 157 så ja fick köpa mig jeans, o gud vad kläder det var där. det var så kul o gå o kolla. har aldrig varit där förut.:) (måste tillbaka hihihi)
Efter blev en sväng till Marieberg o köpa en jacka åt Lucas:) sen blev det mat på Mc Donalds. mums vad gott det var!! ;)
Var in på Jula en sväng o köpte en special lampa till våran ute belysning. sen blev det att åka hemåt.

Väl hemma så hände inte så mkt. Lekte med Lucas. Linus var så trött när vi kom hem så det blev en tupplur för han. Efter det så blev det mat. (makaroner o köttbullar) Var ute o tog in alla leksaker som vi hade ute. ska ställa in de i förrådet.
Kristofer satte i lampan vi hade köpt o vad det blev ljust utanför vid oss. värsta skenet blev det av lampan. värre än någon annan här där vi bor.. ja ja men det är  väl bra att de man ser vart man sätter ner fötterna.. :)

Grannarna Karin, Nicklas och deras barn Albin och Elvira kom in en stund nu på kvälls kvisten så barnen fick leka av sig:)

Nu lägger Stoffe Linus o Lucas kryper runt på golvet:) snart dax för han att sova oxå.

nej nu ska ja gå o titta på tv!!!

Ha en underbar kväll!!!


Älskar min familj!!!

puss o kram


Hej!!!

hej

provar mig lite fram:)


Välkommen till min nya blogg!

Hej! har haft en annan blogg på ett annat ställe men provar här istället om det är bättre!!

pusss så länge


Söndag!
 1/11-09

Ja då är det söndag! Aik spelar mot IFK Göteborg i eftermiddag om SM- guldet borta på Gamla Ullevi så ja har en nervös man nu.. hihi självklart så visar de den på canalplus o den kanalen har inte vi så det blir att titta på datorn istället!! men de går det oxå..:)

Just nu så sover Lucas!
Linus o Kristofer är o köper tidningen, på cykel. kul för Linus att han får cykla lite. Annars så händer inte så mkt idag än att kolla på matchen o ta det lungt.
Igår så hade vi besök av grannen Karin o Nicklas. Drack lite vin/öl och åt ost och kex. det var mums det. satt o pratade om allt möjligt. Det var en trevlig kväll. (måste göras om)

Nej nu ska ja ta o lägga mig i soffan o ska ta det lungt.
kommer me uppdatering senare!!!

puss o kram!!




Tillbaka :)
 29/10-09

Tillbaka:)

Ja idag blev det inte så mkt gjort föruton två tvättmasiken. Det är i alla fall något! Lek med barnen o kaffe drickande med grannen Karin. Känns bra att ha någon att ta en kopp med o prata lite med om allt o ingenting!! ;) (när man är ny inflyttad i STAN) TACK Karin!!! ;)

nej nu blir det slappa i soffan med min man!!

God Natt och Sov Gott när ni nu går o lägger er!!!

Älskar min familj!!

PUZZZZZZZZZ





Hemma igen!
 29/10-09

Ja då är man hemma i Lindesberg igen då, har varit i Hällefors några dagar.
Hjälpt Maria på gympan, varit ute o gått me Carro(Tack för det, det var skoj...) sen så har ja fikat me Maria o sen umgås me familjen.

Nej nu ska ja ta o äta lite mat.. skriver mer sen.. :)

kram på er




Fredag!
  23/9-09

Har varit lite dålig att skriva men men så är det.
ja vad ska man göra idag då, blir väl inte så mkt.
Carro o hennes mamma har varit här o tagit en kopp kaffe o busat me barnen:)

Annars under veckan så har vi umgås me grannen Karin o hennes barn Albin och Elvira. Det första Linus säger när han vaknar är Albin Elvira o pekar mot väggen. Han är så sött.... Det har blevit kaffe o lek. sen har vi varit ute och gungat oxå.

Linus var till tandläkaren igår(torsdag) och det gick jätte bra. han var så duktig att han fick en ny tandborste.. hihi...

nej nu ska ja ta tag i städningen här medans barnen sover!! ;)

Saknar Carro med familj från Gävle!!

PUZZ & KRAM





Blogg:)
 13/10-09

Ja då är det första gången man skriver här då!! får se hur det går.
nu blir det att börja o städa och slå på tvättmaskinen..
återkommer under dagen med uppdateringar.. hihihihi


Nu är ja tillbaka igen.. Linus sover o lucas han går runt i gå stolen. :) Har plockat undan efter maten, gjort matlådor o diskat lite.

idag har vi varit ute o lekt på gården o sen så har vi varit o handlat(hela familjen). Sen kom grannen o frågade om Linus ville ut o leka med hennes dotter Elvira. och det ville han ju=) så då passade ja på att fixa maten men när den var klar så ville han inte in o äta, så då blev det skrik..=) men men så är det ju.

Nej nu ska ja hoppa in i duschen innan det blir tv tittande!!

ha det bra!

Älskar min familj!!

RSS 2.0