länge sedan!!

Ja nu har det hänt mkt sen sist.. Var i Hällefors onsdag till fredag förra veckan. Pappa kom o hämta mig o barnen för att Stoffe skulle ha bilen till örebro på utbildning i två dagar.

Onsdag: Åker till dagis me Linus och sen hem o packa färdigt innan pappa skulle komma o hämta oss. Vi möttes vid mejk innan ja skulle hämta Linus på dagis. Gissa vem som blev glad när morfar var med o hämtade:) sen var det bara att åka hem o sätta över bilstolarna från våran ford till pappas saab. När det var klart så åkte vi o lämnade bilen till Stoffe så han slapp att gå hem från jobbet. Väl i Hfs träffade vi mormor som var hemma på lunch. sen blev de en tur ut på boben som de hade tagit ner från vinden. Linus tyckte var roligt och det blev en promenad men Lucas sovandes i vagnen. sen var det dax för gymnastik kl halv 6-7. Pappa passade båda barnen!! Tack Tack!!! :) efter de så blev de mat o sen kolla tv och lägga barn.

Torsdag: Ja vad gjorde vi då.. körde pappa till Grythyttan för han skulle köra varor o sen så åkte vi o hälsade på farmor och farfar. Det var trevligt.. sen så blev det inte så mkt mer. Var till Desse o träffade de en stund. det var trevligt.. på kvällen sen så åkte ja o desse till Tomas kläder där ja hade present kort från i julas. hittade byxor o tights. men ja fick lite kvar ändå på presentkortet. Sen hem o busa me barnen. Linus var ner till Patrik en sväng på kvällen oxå.

Fredag: Då kom Carro o vi fikade. skulle egentligen åka pulka men det var så dåligt väder.. sen så tog vi o åkte en sväng o handlade. det var trevligt att träffas igen!!  efter de så åkte vi igen till farmor o farfar. var där hela dagen till Stoffe kom o hämtade oss. De bjöd på mat innan vi skulle åka hem. Det var Hanna som lagade maten o det var gott... tack tack..

Lördag: Spenderade vi inomhus. det var inge roligt väder.. :(

Söndag: Då tog vi oss en sväng till örebro och Ikea och det var roligt. blev lite smått o gott.

Måndag: Körde Linus till dagis, Hämtade Katina och vi fikade här hemma o pratade om alllt.. Tack det var trevligt.. får vi göra om.... sen så var det dax att hämta Linus från dagis o hem så han fick sova en stund. Stoffe jobbade kväll så det blev leka med barnen innan vi tog bilen o skulle hämta han.


Ha det bra!!!


många kramar

ojoj

Oj oj nu var det länge sedan de blev en uppdatering från mig!! men men ja orkar inte skriva varje de om de inte har hänt nå speciellt.
Ja vad har hänt då sen sist..... Vi var till Gävle o det var kul som alltid att träffa Carro med familj. Vi var till Jungel city(det är ungefär som lek o bus landet) sen blev det god mat o fira deras dotter som fyllde 2 år!

sen så har Linus börjat på dagis o han tycker det är jätte kul att vara där. han är så trött när han kommer hem därifrån.. bra att han får komma o leka med andra barn. :)

Händer annars då?? ja håller på att söka jobb lite här o var. får hoppas att man får nå snart i alla fall. skulle vara skönt att få komma ut i arbetslivet igen.

Träna fortfarande gymnaster här i linde o det är jätte kul.. får ser vad man kan hitta på för roligt att göra till uppvisningen sen.. det ska bli nå som alla tappar hakan av!!!! :D

Sen så är ja o hjälper Maria karlsson i Hällefors oxå med gymnastik o det är lika kul de.. ska iväg o tävla me de i 27-28 mars i Katrineholm. det ska bli grymt kul..!!!

Vi har köpt ett Nintendo Wii nu oxå o det är ju så kul att spela. måste köpa lite fler spel bara! men det kommer det oxå. Vi köpte de i lördags, på lördags kvällen så blev det wii spel och ost o kex med grannarna.. mums o det var trevligt.


nej nu ska ja ta en kopp kaffe o spela lite Wii..

ha det bra alla nu!

älskar min familj!!

puss o kram

RSS 2.0