.....

"När en sorg gått över, stillat sig som en storm, är den magiskt vacker att ha i sin hand. När en höststorm stillar sig och löven ligger vid dina fötter som ett eldrött hav är luften som klarast, tankarna som lättast att nå. " Skrivet av Marcus Birro

 

 

 ♥ YOU NEVER KNOW HOW STRONG YOU ARE UNTIL BEING STRONG IS THE ONLY CHOICE YOU HAVE.....♥



(Lånat från en annan blogg, tyckte de stämnde så bra) 


.....

Tänker på allt och ingenting!!!! Vet inte om man ska vara glad eller ledsen!!!

Älskar min familj och mina vänner!!

Jaha....

Torsdag:

Igår så blev det träning av Zumba och Afrodans, det var kul.... :) trodde ja skulle få träningsvärk idag men de fick ja inte!!! Vad mkt snö det kom igår, så det blev en pulka tur med barnen och snö kastning :P  Så det blev en inne dag fram till eftermiddagen för att de kom så mkt snö... Med film, mys och bus!

Katina är på väg till Grekland nu!! Ha det skoj så hörs vi av.. Kram på dig och var rädd om dig!!


Fredag: Ja då ska ja jobba på Suit 11-18 och barnen ska vara på dagis till Stoffe slutar. De tycker verkligen de är kul me att vara där... De har fått så många vänner där!! =)

Lördag: Hällefors nästa!!! Ska på 80 års kalas på Stoffes sida och sen blir de väl att träffa mina föräldrar oxå.. kommer att bli konstigt att åka dit nu när katten Tessan inte längre är i livet.. :(

Söndag: Jobb på Suit igen 11- 16!! Efter det så vet ja inte vad de blir.....




Tänker på er!!! Ta hand om varandra!! Finns här för er alla!!
Tycker livet är bra orättvist.. VARFÖR?? Kan inte förstå de!! :(

Älskar er!! <3



Ha en bra dag!!
puss o kram





Gråter....

Gråter bara ja tänker på de... kan inte tänka mig hur ni känner sig.. Ni ska veta att ni finns i mina tankar hela tiden..  Men jag finns här för er när ni vill även om det bara är en axel att gråta mot.. Ni kommer att klara er igenom detta för att ni är starka båda två och ni har vänner och familj som finns där för er när ni behöver de.

Den 4 jan 2011 var ingen bra dag...för min fam eller någon annan..

hoppas att de blir bättre dagar på 2011!!!


Kram på er!!

RSS 2.0