2 dagar

2 dagar kvar till vi åker till Finland o ska träffa Evelina o Tommi, det ska bli så kul...
Båten går 7.45 från Stockholm på torsdag morgon så vi måste väl åka senast kl 5 härifrån om man ska hinna dit i tid..  sen är man framme kl 19,30 i Åbo o sen är det ca 2 timmar i bil till de.. Längtar så mkt.

Annars så håller vi på att tvätta de som ska med och packar lite, det är inte bara att åka iväg med två barn inte.. måste tänka på allt så man har blöjor, välling, kläder och leksaker m.m med sig.. ojoj säger ja men det blir nog bra. ska packa bilen på onsdag dag för på kvällen ska stoffe på möte på jobbet och jag ska på vinprovning kl 19, så Anna och Katina ska passa våra barn.. TACK så mkt!!!

Sen har ja gått o blivigt förkyld oxå och det är inge kul.. Snorig o låter somn en karl... hahahaha :P Hoppas man blir bättre snart.


nej nu ska jag fixa frukost.. vi hörs!!

Kram på er!

Var rädda om varandra!

Nora Marken

Japp idag är de marken i nora... Jag ska jobba på systemet där idag... sen gå en sväng på den innan man åker hem till familjen.

Den 17/9 är de lindesbergsmarken!!! :P 

Händer annars då... jag har fått förlängt på systemet i Linde med två månader så jag vet vad jag ska göra i sep och okt i alla fall men sen får vi se vad som händer men man blir säkert kvar där.. :P det är så himla roligt att jobba där, man lär sig nå nytt hela tiden...

På onsdag nästa vecka ska jag på vin provning... viner från Italien och Stoffe har ett möte som han måste gå på och då skulle snälla Katina och Anna passa våra barn.. hoppas det går bra!!!

Sen på Torsdag morgon åker vi till Finland med båt och ska hälsa på Evelina & tommi i 1 vecka ca.. Ska bli så kul!! det var inte så länge sedan vi sågs. de kom hit en kväll när de var på besök i Sverige.. Ska bli kul och se vad barnen tycker om att åka båt... men det finns ju mkt att göra för barnen på dag tid. åker med morgon färjan som gick 7.45 tror ja det var och så är vi framme i Åbo kl 19.30 sen är de ca 2 timmars bilfärd med bilen som vi ska ha med oss så klart innan man kommer till Tammerfors där de bor.

Detta blir våran familje semester.. har ju varit till parken zoo i en dag me familjen så nu blir det lite längre tur...


Fick reda på en så kul nyhet för någon vecka sen och jag är så glad för de!! får inte säga något till nån om det men det var bara de närmaste som visste och så jag!! man blir ju hedrad över de!! Tack för förtroendet!! :)

Carro Bergwall: miss you... måste träffas snart!!!!

Nej nu ska jag göra frukost åt min familj.. sen blir det jobbet!!


Ha en super bra dag och helg!!

Ta hand om varandra, lev idag imorgon kan det vara försent..

PUSS OCH HEJ







Buzzadorer :)


Buzzadorer behöver hjälp med kampanjer,


- En kampanj som riktar sig mot föräldrar med barn födda mellan 1 juli 2010 och 1 september 2010. Det rör sig alltså om riktigt små bebisar, och även gravida som beräknas föda inom de närmaste dagarna! Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen under september.


- En kampanj som riktar sig till föräldrar med barn födda mellan 1 jan 2009 och 17 mars 2010, det vill säga barn som är ca 6-18 månader gamla. Inbjudan till denna kampanj kommer gå ut till målgruppen inom bara några dagar, så ju snabbare dina bloggläsare registrerar sig som Buzzadorer desto större är chansen att de blir inbjudna till denna kampanj.


Registrera er på denna länk!!!

https://www.buzzador.com/buzzador/index.php?file=u-regstep1&lang=SE&refstr=puma81




RSS 2.0