Tisdag!

Har städat bilen och flyttat om bilstolarna, men det blev inge bra så det är nog dax att köpa en ny bilstol. Kan ju inte gå o köpa en ny bil för att det blir för trångt,  men det vore väl nått!!! HAHAHA Frågan är bara vad man ska köpa för stol. det finns ju så många att välja på!! Har ni några förslag så kom gärna med de!! :)

Hämta barnen på dagis kl 12.30 sen hem o fixa lite kl 15.00 så ska ja jobba på SUIT till stängning och efter det så blir det gympa. Hem o mysa med familjen.

Imorgon Onsdag så blir det jobb på hemtjänsten 6.45 till 13 och sen hämta barn på dagis.

På Torsdag så blir det jobb på Arenahallen från kl 9-20 så det blir heldag, men det är kul.

Fredag blir det jobb på Arenahallen igen mellan 14-20..

Nej nu ska ja fixa lite innan det är dags att hämta barnen!!

Kanske åka o kolla på bil!! :P

Ha det bra..

Puss o Kram

Modell för en dag!!

Modell för en dag i Västerås!





Nu kommer äntligen bildena från resan till Västerås med Fanny:)

Nu ska ja o barnen ta o fika lite.

Ha det bäst!!!

Kramar


Onsdag

Oj nu var det länge sedan ja skrev nått här, det har hänt ganska mkt sedan dess....
Vet inte vart jag ska börja.. hmmm!!!???

För snart två veckor sedan så lämnade jag in våran dator på lagning, det var så att våra två söta barn förstörde skärmen på den när de rev ner den på golvet(de lekte runt den och så var laddaren i o de såg inte de)... men men det går att laga men kostar pengar!!! fart de går på drulleförsäkringen.

Annars så har vi köpt hus..... :D
JAPP ni läste rätt ett hus 1 plans med källare och det är en tegel kåk:) Så nu får vi mkt att göra men kul ska de bli.. så inflyttnings datum är den 1/6 -2011 ev kan bli tidagare om vi får våran lägenhet såld först!! Vi lade ut våran lägenhet på Lindenytt.se i lördags morgon och efter lunch ringde det en från Göteborg som ville komma o kolla på den..... :) De berättade att de var pensinärer och hade barn här i Linde.. Så nu är det bara att hoppas på att de vill ha den!!

Sen så har jag sökt lite jobb på bland annat hemtjänsten här i Linde. Ansökan skulle vara inne den 20 februari och jag tror jag skickade in ansökningen den 22 feb sen så ringde de fredag 25 feb o sa att de ville träffa mig på måndagen den 28 feb. På tisdagen den 1 mars så var det klart!! Jag ska börja som tim vikarie och jag börjar med 2 st introduktionsdagar varav en kväll och en dag... Gissa när ja ska börja med de dagarna!!! Jo imorgon torsdag den 3mars börjar jag med kväll 14-21,30 och sen fredagen 6,45-14.... Det kan gå fort ibland!!! :P så nu har ja sommarjobb under sommaren och så ska ja få hoppa in som vikare nu fram till sommar schemmat ska börja gälla!!

Nu har jag fått skrivit av mig lite... måste bli bättre på detta!! :P

Föresten så vill ja TACKA mina föräldrar som kommer o är barnvakt imorgon åt Linus som har feber o inte kan gå till dagis (Lucas får vara på dagis) så jag kan jobba. (Stoffe är på utbildning i Örebro imorgon som han måste vara med på)

TACK FÖR ATT NI STÄLLER UPP!!! ÄLSKAR ER!! :)

Måste även skicka en hälsning till Katina: Ha en bra dag på jobbet imorgon!! :P
Och en hälsning till C: Du/ni är så starka, Älskar dig! <3
Till Carro bergwall: Hoppas vi ses till veckan, saknar dig/er så mycket!!

HA det bäst nu!!

Kramar!!! :D

RSS 2.0