ojoj

Oj oj nu var det länge sedan de blev en uppdatering från mig!! men men ja orkar inte skriva varje de om de inte har hänt nå speciellt.
Ja vad har hänt då sen sist..... Vi var till Gävle o det var kul som alltid att träffa Carro med familj. Vi var till Jungel city(det är ungefär som lek o bus landet) sen blev det god mat o fira deras dotter som fyllde 2 år!

sen så har Linus börjat på dagis o han tycker det är jätte kul att vara där. han är så trött när han kommer hem därifrån.. bra att han får komma o leka med andra barn. :)

Händer annars då?? ja håller på att söka jobb lite här o var. får hoppas att man får nå snart i alla fall. skulle vara skönt att få komma ut i arbetslivet igen.

Träna fortfarande gymnaster här i linde o det är jätte kul.. får ser vad man kan hitta på för roligt att göra till uppvisningen sen.. det ska bli nå som alla tappar hakan av!!!! :D

Sen så är ja o hjälper Maria karlsson i Hällefors oxå med gymnastik o det är lika kul de.. ska iväg o tävla me de i 27-28 mars i Katrineholm. det ska bli grymt kul..!!!

Vi har köpt ett Nintendo Wii nu oxå o det är ju så kul att spela. måste köpa lite fler spel bara! men det kommer det oxå. Vi köpte de i lördags, på lördags kvällen så blev det wii spel och ost o kex med grannarna.. mums o det var trevligt.


nej nu ska ja ta en kopp kaffe o spela lite Wii..

ha det bra alla nu!

älskar min familj!!

puss o kram

Kommentarer
Postat av: Carro

Va skoj ;) Ja har lånat hem mammas wii ;)

2010-02-10 @ 11:49:57
Postat av: Daisy

kanske kommer å kollar på tävlingen, var ska ni va? ska på fest i KH 27 mars. kram

2010-02-11 @ 12:45:53
URL: http://daisyfors.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0